Van mij af schrijven – hoe gaat het met mij?

Ik was bezig met ‘dag mei, hallo juni’ en merkte dat ik hier echt de aandacht niet bij kon houden. Ik merkte dat ik van mij af moet schrijven, dat ik er wederom even doorheen zit. Dus ik ga vandaag weer van mij af schrijven.

Van mij af schrijvenTsja, diepe zucht, het gaat niet bepaald lekker met mij. Begin mei begon ik met de wietolie en na een week werd de pijn erger en erger, ik ben toen gestopt met de wietolie maar kan inmiddels wel zeggen dat de wietolie dit niet veroorzaakte. De pijn bleef en blijft namelijk oplopen. Ik kreeg geregeld nare pijnaanvallen in beide nieren, de ene keer links, dan weer rechts en soms zelfs beide tegelijk.

De pijnvallen zijn wel duidelijk kolieken alleen minder heftig dan de kolieken waar ik een morfine injectie bij nodig heb of zelfs opgenomen moet worden. Dat maakt ze niet minder fijn, want pijnlijk is het! Damn wat kan pijn je slopen. De dagelijkse pijn hoort bij mij en daar kan ik redelijk goed mee omgaan al zeg ik het zelf, maar die aanvallen, verdomme die leggen je echt lam. Ik moet dan rust nemen, ik heb op het moment ook de ene aanval na de ander, fijn! Ik ben straks dus echt compleet gesloopt, oke dat ben ik eigenlijk al.

Ik heb gemiddeld 10 aanvallen per dag, al heb ik dagen waarbij het extreem is (vandaag, donderdag) en dagen waarbij het minder is. De tramadol slaat de ene keer aan en de andere keer doet het niks, die kan ik niet verder verhogen want ik slik al de maximale dosis en daarnaast nog paracetamol erbij die de tramadol versterkt. Ik zit er momenteel geregeld aan te denken de morfine pleisters op te hogen (in overleg natuurlijk) maar pfoe verdorie dat wil ik eigenlijk niet.

Ik hoop zo ongelooflijk erg dat dit niet nog verder door gaat zetten, dat ik niet weer een periode krijg dat ik geregeld in het ziekenhuis lig. Maar ik kan er niks tegen doen, dus ik laat het maar over mij heen komen.
Maandag moet ik naar de uroloog, controle, en ik gok dat ik dan foto’s moet laten maken. Wie weet zit ik wel weer vol stenen, al betwijfel ik dat. Ik denk eerder dat mijn nier weer aan het zwellen is en dat de goede nier geregeld harder moet werken. Ik kan namelijk weinig druk op mijn flanken verdragen en vaak is dat een tegen dat mijn nier weer zwelt. En als dat gebeurt dan uhmmzz ja ik ben bang dat de nsk dan weer terug moet. Mensen duim even dat dit niet zo is want daar zit ik echt niet op de wachten met de zomer voor de deur!

van mij af schrijvenMijn lieve mannen vinden het trouwens niet erg dat we zoveel in bed liggen. Het zijn twee luie mopsjes haha. Hun liggen nu ook te snurken naast mij, schatjes. Zij zorgen ervoor dat ik nog wel buiten kom, dat ik geregeld in een deuk lig om hun gekke streken of de praatjes die Bentley heeft.
Ook heb ik vandaag (donderdag) een super leuk pakketje binnen gehad, ik had een bestelling gedaan bij de webshop livelifehappy en ohhhh ik ben zooo blij. Hier komt een unboxing/shoplog van online. Hopelijk volgende week maar goed dat ligt even aan mijn aanvallen.

Ik weet ook niet of het artikel ‘dag/hallo’ online komt deze maand. Maar ach dat geeft niet, wil je weten hoe mijn maand was dan hoef je eigenlijk alleen de afgelopen 4 week in foto’s te kijken haha.

Oke ik ben weer uitgetikt, de pijn loopt op en ik ga een kruik maken en knuffelen met mijn lieve mannen!
Ik wens jullie een heel fijn weekend!

Liefs Amy

Volg je eemslife al op: Facebook || Twitter || Instagram || Bloglovin’ || Pinterest

2 thoughts on “Van mij af schrijven – hoe gaat het met mij?

  1. Oh meid, wat naar om te lezen. Ik hoop echt dat de nsk niet terug hoeft. Je was net blij dat je er vanaf was. Fijn wel dat je twee van die luie moppies hebt hihi. Ik vind ze zo ontzettend schattig. Als je ooit een logeeradres nodig hebt omdat je ouders niet kunnen, ik hou me aanbevolen hoor. Maar ik heb met je te doen. Bah. Ik hoop dat het tij snel zal keren en dat de pijn weer gaat afnemen. Sterkte, meis. Heel veel liefs.
    Marion onlangs geplaatst…Samen leven in de samenlevingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge