Roxy The Swarovski Pug

Swarovski, wie kent het niet. Ik denk dat iedereen het wel mooi vind, de sieraden, beeldjes en andere artikelen die zij verkopen. Ik vind het prachtig maar ook enorm duur. Al maanden wil ik heel graag 1 Swarovski artikel hebben en inmiddels heb ik deze in mijn bezit, vandaag laat ik haar zien!

Swarovski Roxy the PugMaak kennis met Roxy de mopshond van Swarovski. Ja ze heet echt Roxy, kijk maar op de website van Swarovski.

Al maanden ben ik verliefd op dit mopsje, maar de prijs is niet iets wat ik zomaar uitgeef, ik wilde hier dan ook goed over nadenken. Mama gaf aan dat zij de helft wilde betalen, maar dat gaf nog geen doorslag. Toen het vakantiegeld binnen kwam besloot ik het te doen. Roxy zou bij mij komen wonen!
Swarovski Roxy the PugIk had haar al een paar keer in het echt bekeken bij de Swarovski winkel hier in Arnhem en elke keer wanneer ik haar zag werd ik verliefder.
Vrijdag 10 juni, op de verjaardag van Haddock, ben ik naar de Swarovski winkel gegaan en heb ik Roxy eindelijk gekocht. En ik ben zo ongelooflijk blij!

Swarovski Roxy the PugRoxy wil ik natuurlijk wel laten pronken in mijn huisje, maar ik wil haar ook beschermen tegen stof en andere nare dingen (mopsenmondjes bijvoorbeeld). Dus heb ik een stolp gekocht waar zij in staat. Om haar op een troontje te zetten heb ik een waxinelichtje van marmer op zijn kop neer gezet en haar daarop gezet.

Swarovski roxy the pugSwarovski roxy the pugSwarovski the pug
Ik ga flink genieten van dit pareltje. Ze schittert zo mooi in de zon, is heel braaf en rustig, blaft niet en ze is stiekem ook wel erg knap!
Heb jij dingen van Swarovski?

Liefs Amy

Volg je eemslife al op: Facebook || Twitter || Instagram || Bloglovin’ || Pinterest

6 thoughts on “Roxy The Swarovski Pug

  1. Ik zelf vind swarovski dus echt erg lelijk. Ik snap ook niet zo goed wat men er nou mooi aan vindt. Maar goed, ik houd sowieso niet van glitter en steentjes. Dus het ligt absoluut aan mij :). Ik ben dan ook nooit in die winkel in Arnhem geweest.

    Ik vind het wel leuk dat je het zo een mooi plaatsje hebt gegeven. Gezien de rest van je spullen snap ik heel goed waarom je het zo graag wilde hebben. Dus terecht dat je er zo mee pronkt. Mooi gedaan!
    Sheila onlangs geplaatst…Waarom ik niet van auto rijden houdMy Profile

    1. Haha kan mij voorstellen dat je het lelijk vind. Ik houd ook niet van een hele verzameling zoals in die winkel. Brrr nee. Maar de mops vond en vind ik geweldig haha. Dankje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge