Mijn week in foto’s #35 – Het gaat wat beter!

Het is weer tijd voor ‘mijn week in foto’s’. Elke maandag laat ik je, door middel van foto’s, zien hoe mijn week was. Wil je de vorige ‘week in foto’s’ zien, klik dan hier.
Vorige week maandag kwam er geen week in foto’s online, de reden hiervoor was dat ik zieker en zieker werd, ik had de energie niet en lag bijna hele dagen in bed. Ik schreef hier een artikel over met uitleg. Vandaag toch weer een week in foto’s! Ik laat je zien hoe afgelopen week ging.

Maandag 4/7
Week in foto's ma
* Maandag voelde ik mij gelukkig weer een stuk beter, de morfine doet goed zijn werk, de misselijkheid is weer zoals voorheen (af en toe heftig maar over het algemeen te doen) en mijn lijf begint wat te herstellen. Het is nog afwachten hoe ver ik achteruit ben gegaan, ik heb nu een opleving natuurlijk, de tijd zal het uitwijzen.
Ik heb hele fijne high waist broeken maar door de vele pijn kan ik die niet meer dragen, ze zijn te hoog. Ik zocht nog een goede en fijne broek met een normale hoogte en bij de H&M besloot ik de shaping jeans aan te trekken, meteen verliefd! Wauw wat zit die broek lekker, perfect zelf, qua lengte, ik hoef geen riem om en ik heb geen gapend gat bij mijn rug (holle rug). En qua hoogte is hij ook perfect. Ik koop nooit zulke duren broeken (ja ik vind ze duur) maar besloot het toch te doen. Inmiddels kan ik zeggen dat ik er nog 1 ga kopen, super fijn zit hij!
* Oh gosh, ik blijf smelten van die blikken! De mannen zijn ook blij dat ik mij weer wat beter voel. We slapen we lang, gaan rond 10 uur naar bed en worden rond 1 uur wakker en liggen dan nog tot 2 uur in bed, maar al met al zijn we veel meer uit bed dan afgelopen tijd!
* Ik kreeg weer zin om te hobbyen en besloot een vrolijke letter banner te maken. Ik heb zwarte letters voor een letter banner en die gebruikte ik als mal.
* Nooo, ik was aan het knuffelen met Haddock en zag deze bult bij zijn achterpoot. Shit, toch geen tumor he? Gezien het feit dat hij kanker heeft gehad dik een jaar geleden ben ik erg alert op bultjes. Dus de volgende dag zouden we naar de dierenarts gaan.

Dinsdag 5/7
Week in foto's Di* Dinsdag sliepen we weer flink uit, rond half 2 pas wakker haha. Mama kwam ons daarna ophalen, kon ik mooi mee eten bij hun. Papa vind het soms leuk om de hondjes trucjes te laten doen haha, nou Bentley zijn trucjes zijn zit en twist, meer kent ie niet. En af hebben we geen van alle nog voor elkaar gekregen bij hem, met hulp, met koekjes etc, lukt niet.
* Bij de dierenarts moesten we even wachten, Bentley was ook mee voor zijn oortjes en de korstjes op zijn hoofd. Er kwam een knap mops meisje de behandelkamer uit en toen Haddock haar zag was hij helemaal blij, zo leuk dat mopsjes elkaar herkennen, ze gaan zo leuk met elkaar om. Bentley was ook verliefd.
* Dit mannetje is blij en ik ook, het bultje is vrij zeker geen tumor! We hebben zalf om 3x per dag te smeren en over 2 a 3 weken moet de bult minder of weg zijn, gebeurt er niks dan gaan we de bult toch verwijderen en opsturen. Vervelend is de plek, ze kunnen niet ruim snijden en om niet meteen een drastische operatie de toen snijden ze eerst de bult weg, opsturen en als dat goed is is het goed, als het toch een tumor is dan moet zijn teentje er vermoedelijk af. Duimen jullie dat de bult reageert en minder wordt?!
* Weer thuis had ik redelijk wat spanning in mijn lijf en besloot ik even afleiding te zoeken. Ik maakte de letter banner af!! Kijk hoe tof!!

Woensdag 6/7
Week in foto's woe* Woensdag ging ik wat winkels af. Ik wilde een cadeautje kopen voor mijn nichtjes want als ik mij goed genoeg zou voelen zou ik zaterdags mee gaan!
Ik slaagde en bij de zeeman vond ik deze slabjes, ik kocht ze voor mijn mannen hihi. Ik vind zulke sjaaltjes/slabjes of hoe je het ook noemt, zo leuk staat! Haddock denkt, moet dat nou??
* Bentley voelt zich wel stoer met het slabje haha.
* Zzzzz we deden verder heel kalm aan die dag en gingen weer vroeg slapen.

Donderdag 7/7
Week in foto's do* Donderdag heb ik geen foto’s, ik deed kalm aan, knuffelde met mijn mannen, kreeg kusjes van Bentley, deed een wasje en ruimde wat op.

Vrijdag 8/7
Week in foto's vr* Vrijdag, ik kreeg heeeel veeeel liefde van Haddock. Hij was enorm knuffelig en daar maakte ik gebruik van. Mijn mannetje, ik hoop zo dat de bult echt geen tumor is. Het bultje lijkt te reageren en duidelijk wat kleiner te zijn, maar ik durf nog niet te juichen. Wel is het een totaal ander bultje dan de tumor die hij toen had.
* Nomnomnom, lekker stokbrood met kruidenboter. Kreeg hem niet op, door het vele ziek zijn, misselijk zijn en pijn hebben kan ik steeds minder eten. Kon ik 2 jaar terug nog makkelijk 2 van deze dingen op, nu krijg ik een halfje weg en zit ik vol. Hierdoor probeer ik meerdere keren per dag een klein beetje te eten. Mijn gewicht blijft gelukkig stabiel maar ben inmiddels wel 10 kilo afgevallen in een half jaar. (Gelukkig mocht er ook wat af en alsnog mag er wat af maar ik ben tevreden zo)
* Medicijnen voor de week weer vullen, elke 3 dgn moet ik de pleisters morfine wisselen.
* ’s Nachts werd ik wakker en zag ik de mannen zo liggen. Ze zoeken elkaar steeds vaker op en het zijn echt vriendjes. Ik moest er een foto van maken en even genieten.

Zaterdag 9/7
Week in foto's Za* YES! Ik voelde mij goed genoeg om naar mijn broertje, schoonzusje en nichtjes te gaan. Kon ik eigenlijk mijn nichtjes Carlijn ontmoeten! Oma ging ook mee dus gingen mama en ik met mama haar auto zodat ik niet teveel prikkels zou krijgen onderweg en dat ik zou kunnen liggen als het niet ging.
* Lieve Lisa pakte vrolijk haar cadeautjes uit en was er blij mee, de pop moest alles aan. Ik had een rokje met katjes en een shirt met een katje en konijn gegeven, ze is gek op katjes. Ook het cadeautje voor Carlijn pakte ze uit :)
* Ook was er een kitten, mijn broertje doet vrijwilligerswerk op de dierenambulance van dierenSOS en ’s nachts werd hij gebeld over een gedumpt katje. DierenSOS mag hun diertjes niet naar het asiel brengen om bizarre redenen dus werken zij met opvanggezinnen. En raad eens, dit mooie meisje mag blijven! Ze stal mijn hart stiekem maar ik moest hard voor mijzelf zijn, nee Amy!
* Hallo Carlijn! Eindelijk zie ik je in het echt!
Eenmaal thuis kreeg ik langzaamaan meer pijn en helaas ook weer aanvallen. Maar jeetje ik ben sinds anderhalf a 2 jaar weer eens bij mijn broertje en gezin geweest!! Eindelijk lukte het dankzij de opleving die ik heb. Yes!

Zondag 10/7
WEek in foto's Zo* Oef, zondag werd ik wakker met veel pijn, extra pijnmedicatie genomen en weer terug naar bed nadat de hondjes gelopen hebben en gegeten hebben.
Ik wilde dolgraag met de hondjes naar horsterpark, zodat zij weer konden zwemmen en hun energie kwijt konden maar helaas, de dag ervoor was toch teveel (en dat geeft niet want het was fijn!!) dus doen we vandaag niks.
Wel deed ik ’s middags een wasje in de machine en rond 7 uur ’s avonds voelde ik mij heel even goed genoeg om hem op te hangen. Lekker buiten!
* Daarna verder met foto’s bewerken, in bed had ik al een aantal gedaan, ondertussen even afleiding en mijn agenda voor komende week versieren. Blijft heerlijk om te doen en ik doe het nu al zo’n 2,5 jaar! Zo ziet mijn agenda er uit voor komende week. Nog weinig plannen en ik maak ook niet echt plannen, maar eind van de week is de agenda wel wat meer gevuld hihi.

En nu schrijf ik dit artikel, ik moest het hele artikel nog maken. Normaal doe ik elke dag of om de dag alvast wat schrijven maar de hele week toch moeite gehad met eraan beginnen. Vandaag was ik het zat en heb mijzelf een schop gegeven. Ik vind het bloggen zo leuk en fijn, helemaal wanneer ik reacties krijg. Daarnaast is dit ook een fijn artikel om na een paar maanden terug te zien wat je werkelijk gedaan hebt. Dat onthoud je niet.
We gaan zo lekker naar bed, ik ben moe en mijn lijf ook. Mijn opleving begint weg te trekken en dat is goed want dan kan ik gaan zien hoe en of ik achteruit ben gegaan.
Morgen komt mama en als het lukt gaan we even naar het bos, horsterpark is voor mij ideaal want ik hoef niet ver te wandelen, maar het is niet om de hoek voor mij, moet er echt met mijn ouders heen. We zien wel, eerst maar eens kijken hoe het morgen gaat.

Hoe was jullie week? Heb je nog wat leuks gedaan?

Heel veel liefs Amy

Ps: Mijn dementerende oma heeft mij flink laten lachen.
Oma:”Wat heb je op de gezicht?”
Ik:”Huh? waar? heb ik wat op mijn gezicht?”
Oma:”Ja die dingetjes, spikkeltjes”
Ik:”Oma, dat zijn sproeten!!”
Geweldig, ik heb echt gelachen. Ik heb al mijn hele leven sproeten hihi. Dementie is niet leuk, maar soms, heel soms moet ik heel hard lachen om oma zoals nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge