Mijn week in foto’s #34 – Tante Amy

Het is weer tijd voor ‘mijn week in foto’s’. Elke maandag laat ik je, door middel van foto’s, zien hoe mijn week was. Wil je vorige week zien, klik dan hier.
Afgelopen week was een bijzondere week, een week waarin Bentley geopereerd werd en er 2 wondertjes geboren werden.

Maandag 20/6
Week in foto's ma* Maandag was eigenlijk een ontzettend vervelende dag. Ik moest vroeg op want om 10 uur moest ik Bentley naar de dierenarts brengen. Voor die tijd lag Pixel wel erg grappig te slapen, dat tongetje!
Ik zou ook gaan fotograferen bij een kennis maar ik had zo ongelooflijk veel pijn dat ik dat moest afzeggen.
* Vreselijk vond ik het om Bentley bij de dierenarts achter te laten. Meneertje werd gecastreerd en zijn gebitje werd even nagekeken. Zoals je op de foto ziet zijn er 2 tandjes verwijderd. Deze bleken zo los te zitten dat ze er zo uit vielen. Bij Haddock hebben ze ook eens dezelfde 2 tandjes verwijderd, nu missen ze allebei hun ballen en de 2 middelste onderste tandjes haha.
* De hele ochtend en middag in spanning gezeten, de dierenarts vergat te bellen en om 3 uur dacht ik, ik ga nu zelf ook niet meer bellen want over een uurtje mag ik hem ophalen dus alles is goed. En inderdaad alles was goed gegaan, mannetje liep alweer vrolijk mee. Thuis meteen onder een dekentje lekker bijkomen en een beetje slapen.
* Na het eten was Bentley weer fit genoeg om naar ons eigen huisje te gaan. Super fijn en daar sliep hij gewoon verder samen met Haddock.

Om kwart over 8 ging mijn telefoon. Vriendinnetje Nicole belde mij!! Zou het? zou de kleine er zijn??
Yes!! Die middag om 14.51 is hun zoon Timo geboren! Ohh wat voelde (en nog steeds) ik mij trots. Wauw, welkom wondertje op de wereld!

Dinsdag 21/6
Week in foto's Di* Dinsdag ontving ik dit leuke pakketje. Via instagram heb ik een stekje Pilea kunnen overnemen. Diegene besloot er een RAK van te maken (Random Act of Kindness), zo ongelooflijk lief!!
* Kijk die Pilea nou mooi staan! Groei ukje, groei!!
* Wat een rot weer, het zou toch mooi worden? Ach, ik voelde mij toch niet goed. Bentley was wel weer helemaal de oude, lekker zingen voor het wandelen, voor het eten en bij het wakker worden.
* Volgens mij moeten we naar bed?!

Woensdag 22/6
Week in foto's Woe* Woensdag nacht kon ik amper slapen door de pijn. Ik werd huilend wakker van de pijn en toen ik het lampje aan deed en dit zag kreeg ik weer een glimlach op mijn gezicht. Dit uitzicht doet iedereen toch goed?
* In de bakken op mijn balkon heb ik flinke tijd geleden zaadjes gedaan, langzaamaan komen daar nu een paar bloemen in, onder andere deze, heel tof.
* En ik kreeg weer een pakketje binnen, namelijk deze gave mopsenhanger! Ook via instagram door @maakhetff gemaakt. Zo gaaf!! Ze maakt ontzettend leuke dingen, dus ga zeker eens kijken.
* Om 22.00 ging mijn telefoon, mijn broertje die wilde facetimen. Aangezien mijn schoonzusje ook kon bevallen nam ik op en het eerste wat ik zag was een klein wondertje! Mijn nichtje!! Die avond om 19.52 is mijn schoonzusje bevallen van hun 2e meisje genaamd Carlijn. Twee wondertjes zo vlak na elkaar, wauw!! Een kaartje voor mijn nichtje Lisa die nu grote zus is en natuurlijk een kaartje voor broertje en schoonzusje.

Week in foto's woKijk nou, hier smelt je toch van? Mijn twee nichtjes Carlijn en Lisa. Lisa vond het allemaal best spannend maar is inmiddels helemaal gek van haar zusje.

Donderdag 23/6
Week in foto's Do* Donderdag de hele dag in bed gelegen. Ik voelde mij echt niet goed en weer veel pijn. Daarnaast kwam mama ’s avonds en wilden we uit eten en even winkelen. We zijn dit keer naar Stout geweest, daar hebben we ook wel eens gegeten (niet meer sinds ik blog) en dat was altijd heerlijk. Het was wel lekker maar door de benauwdheid kreeg ik niet veel weg. Ik miste een sausje bij de schnitzel.
* Daarna toch even winkelen. Mama moest een nieuwe broek hebben, bij de Bershka kwam ik dit shirt tegen, hebben!!! Ik kreeg hem van mama (dankje). In de Primark werd makken niet lekker, te laag bloedsuiker (suikerziekte type I, voor de kenners: haar suiker was 2,3) dus hups alles dumpen en snel naar de snackbar drinken halen, want dat waren we vergeten mee te nemen. Toen ze zich beter voelde toch nog terug gegaan.
* Eenmaal thuis even gezeten en toen ging mama weg, de mannen uitgelaten en naar bed! De mannen wilden wel even poseren. Het zijn geen echte mannen meer eigenlijk, zou ik ze ‘de hetjes’ noemen? 😉

Vrijdag 24/6
Week in foto's vrij* Vrijdag had ik een niet al te beste dag. Veel pijn, extreem moe en gewoon niet lekker. Ik deed wat boodschapjes en nam dit boekje mee, fijne afleiding. Verder heb ik de hele dag in bed gelegen en vergeten foto’s te maken haha.

Zaterdag 25/6
Week in foto's Za* Zaterdagnacht was een hell, enorm veel aanvallen. Om half 7 ging mijn wekker want mijn ouders zouden mij rond kwart over 8 ophalen om naar mijn broertje, schoonzusje en nichtjes te gaan. Zodat we kennis konden maken met Carlijn. Helaas, teveel aanvallen, teveel pijn dus kon ik niet mee. Bentley troostte mij en we gingen weer slapen.
* ‘S middags ging ik even naar de Bart smith om deze geweldige mops te halen. Deze mops heel Mel en is een personage uit de film The secret life of pets (of huisdiergeheimen zoals de nederlandse versie gaat heten). In augustus draait die in de bioscoop.
* Weer thuis waren de mannen aan het knuffelen, ze zijn zo gek op elkaar. Ook doken we het bed weer in, even eruit is al zo slopend. De hondjes moeten natuurlijk ook hun poepje en plasje doen paar keer per dag.
* Begin van de avond was ik heel onrustig en besloot ik naar mijn ouders te gaan. Eenmaal daar kreeg ik meer en meer pijn en besloot ik toch weer naar huis te gaan. Ik wilde blijven slapen want zondag zou ik naar mijn vriendinnetje gaan om haar kleine Timo te ontmoeten, maar ik weet dat ik thuis beter slaap en mijn bed ligt beter met de heftige pijnen.
Lieve Suki gaf aan dat zij mee wilde met mij, het is lang geleden dat zij dat zo duidelijk aangaf, dus mocht ze mee. Thuis at ik even wat, nam nog wat pijnstilling en ging naar bed.
Bijzondere Suki ging met haar rug tegen mijn rug aanliggen, maakte zich lang en ging diep ademhalen. Ze was fijn warm en haar ademhaling zorgde dat ik rustig werd. Jemig wat voelde dat fijn, de pijn nam wat af, haar zo tegen mijn rug aan voelde zo veilig.

Zondag 26/6
Week in foto's Zo* Zondag wakker worden met 3 kanjers bij mij was zo fijn! Zodra ik uit bed kon belde ik papa om ons op te halen. Bij mijn ouders deed Suki nog heel even lief tegen Bentley en daarna was hij weer stom haha.
* Ook Pixel vond Bentley ineens heel stom. Hij snuffelde alleen maar. Ze grijpt trouwens niet, ze doet dit en als het haar teveel wordt snauwt ze. Als Bentley dit ziet dan loopt hij al weg maar ja hij kon dit niet zien. Uiteindelijk snauwde ze niet.
* En toen kon ik naar mijn lieve vriendin, haar vriend en baby! Ohh wat vond ik het fijn om haar weer te zien! En haar vriend ook, je ziet hun ogen stralen. I love it. Lieve Timo lag heeeeerlijk te slapen in zijn bedje, wat een prachtig mannetje. En wat ben ik trots op die twee kanjers, ze hebben mooi even een wondertje op de wereld mogen zetten. Timo heeft een geweldige papa en mama. Ik ben daar ongeveer 2 uur geweest en al die tijd lag Timo heerlijk te slapen met een tevreden smoeltje, af en toe even uitrekken, even wat geluidjes om vervolgens weer in dromenland te zijn.
Ik heb heel fijn met mijn vriendinnetje kunnen kletsen en praten, ik heb echt genoten hiervan en het heeft mij heel goed gedaan.
* Weer bij mijn ouders wilde Haddock wel even voor baby spelen. Lekker bij mij in de armen slapen. Doet hij sowieso erg graag haha. Ik voelde mij best redelijk.
We aten lekker soep, ik moest de dierenarts bellen omdat die gekke mops paddenstoelen had gevonden in de tuin en een stukje had gegeten, (papa heeft meteen alles verwijderd) maar omdat het een mini stukje was en om een (voor ons) niet giftige soort ging hoefde ik niet meteen te komen. Zou er iets veranderen in het gedrag van Haddock dan moest ik direct komen. Gelukkig veranderde er niks.
Bentley was ineens heel speels en heeft een flinke tijd met papa trek spelletjes gedaan, hij ging zelfs grommen. Later kon ik ook nog even stoeien met hem, iets wat hij nog nooit op die manier gedaan heeft sinds hij bij mij is. En rond 8 uur bracht papa ons naar huis.

Inmiddels is het half 11 ’s avonds, schrijf ik dit artikel en neemt de pijn weer toe. Maar wat heb ik een fijne dag gehad! De mannen liggen heerlijk te slapen. Bentley is helemaal de oude, de wond van de castratie ziet er super uit en verder was het al bij al een bijzondere week.

Komende week ga ik de huisarts bellen voor een bel afspraak. Na weken nadenken, praten, twijfelen en nog meer nadenken heb ik besloten om toch de morfine pleisters een stapje te verhogen. Dit is geen doen zo en ik ga steeds verder achteruit. Ik wil weer een beetje meer kunnen leven. Mijn goede nier gaat ook steeds vaker heftig pijn doen. Ik vind het echt vreemd, maar goed.

Hoe was jouw week, heb je iets leuks gedaan?

Liefs Amy

One thought on “Mijn week in foto’s #34 – Tante Amy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge