Mijn week in foto’s #33 – een slechte week

Het is weer tijd voor ‘mijn week in foto’s’. Elke maandag laat ik je, door middel van foto’s, zien hoe mijn week was. Wil je vorige week zien, klik dan hier.
De week begon niet echt fijn, ik had veel pijn, was extreem moe en voelde mij erg slecht, ik sliep dus veel.

Maandag 13/6
Week in foto's Ma* Maandag, vandaag is Bentley 2 maandjes bij ons!!
Ik ging even naar de action en de supermarkt. Bij de action vond ik eindelijk deze stiften. Dus ik heb alle kleuren die ze hadden gekocht. Spotgoedkoop.
Daarna besloot ik even een dutje te doen, erg moe, veel pijn en bleg.
* ’s Avonds deed ik niet veel. Bentley volgt mij overal, Haddock was ook zo maar die is veel zelfstandiger geworden en blijft liever lui op te bank of op bed chillen dan dat hij overal mee naar toe loopt. Maar goed, Bentley volgt mij dus ook naar de wc om dan zijn sexy kont te laten zien, charmant Bentley!!
* Oh ik smelt hiervan! Hij heeft voor het eerst lange tijd bij mij gezeten en heeft echt een uur geslapen. Kijk dat lieve tongetje!!

Dinsdag 14/6
Week in foto's Di* Dinsdag was echt een vreselijke rot dag. We werden rond half 2 ’s middags wakker. Bentley: ‘Hi mam, ben je wakker? Gaan we wandelen en eten?’. Ja jongen.
Ik moest nog een kaartje op de bus doen dus liepen we naar de brievenbus en terug, die staat helaas een flink eindje weg. Op de terug weg kwamen we iemand met een hond tegen, de mannen hebben even gesnuffeld en toen wilde ik doorlopen. Mevrouw met hond moest dezelfde kant op en Bentley is niet zo leuk dan, hij blaft te hele tijd, draait zich om en je moet hem echt meesleuren. Haddock loopt gelukkig gewoon door. Maar bijna de hele weg kon ik Bentley mee sleuren. Eenmaal thuis merkte ik dat dit teveel was. Ik kreeg nog meer pijn. Snel de mannen eten geven en weer terug naar bed. We zijn een uurtje wakker geweest.
* Rond 6 uur ’s avonds waren we weer wakker. Mijn huishoudelijk hulp kon die dag niet komen vanwege een spoedgeval, maar ik wilde toch een schoon bed. Dan maar nog erger over mijn grens en mijn bed verschonen en daarna meteen naar bed.
* We hebben nog even op de bank gezeten, wat gegeten en toen weer naar bed. Alles bij elkaar 3 uurtjes uit bed geweest en de mannen snurken gewoon door op de bank.
* Haddock, ligt dat nou lekker? Kom we gaan naar bed!

Woensdag 15/6
Week in foto's Wo* Woensdag voelde ik mij iets beter maar nog steeds niet al te best. We hebben weer de hele ochtend en middag in bed gelegen. De mannen zijn zo bijzonder lief en ik vind het echt knap dat ze het allemaal wel goed vinden zolang ze maar bij mij zijn.
* ’s Avonds keken we een beetje tv en gingen weer op tijd naar bed. Lieve mannen kropen weer lief tegen elkaar.
* Bentley vind dit echt fijn, hij kijkt mij dan soms heel lief aan en dan smelt ik echt enorm haha.
Weer een heel boeiende dag, NOT.

Donderdag 16/6
Week in foto's Do* Donderdag rook Bentley iets!! Snuf snuf, mijn vriendinnetjes komen eraaaan!!!
Ik voelde mij iets beter maar alsnog veel pijn, ik was blij dat mama kwam anders was ik weer naar bed gegaan. Nu had ik lekker afleiding.
* Mama moest even naar de hema waar ik haar de nieuwe mopsenschoolagenda (rechts) liet zien. Mama kocht hem voor mij hihi. De linker is die van vorig jaar (loopt tot de 1e week aug dit jaar) en die kreeg ik ook van mama.
* De meisjes!! Suki en Pixel (Suki rechts). Pixel is de hele middag bezig geweest met kluiven, snuffelen en nog meer kluiven.
* Om vervolgens volledig in coma op de bank in slaap te vallen. Wat is ze toch bijzonder. Ongeveer 20 juli is zij 5 jaar in Nederland! Ben nog steeds blij dat ik haar uit Polen gehaald heb. En Suki ook, die is inmiddels 5,5 jaar in Nederland en wordt in augustus alweer 8 jaar!! (vermoedelijke leeftijd).
Mama bleef eten, we wilden kipfilet met gebakken aardappels maken, maar tijdens het kruiden van de kipfilet bleef die niet zo goed meer te ruiken. Gelukkig had ik nog shoarma in de koelkast dus maakte we dat erbij. Het was lekker!
* Iedereen weg, tijd voor een snoepje en een beetje luieren. Lieve mannen <3
* Haddock was totaal uitgeput, kroop in de man en viel in slaap. Hij lag zo lekker onbeschaamd te slapen. Ik heb nog even bij hem gezeten, geaaid en kusje gegeven, hij sliep gewoon door en dat is zeldzaam haha.
Tijd om naar bed te gaan :) Was gelukkig een fijne dag.

Vrijdag 17/6
Week in foto's Vrij* Vrijdag, YES Orange is the new black is er weer!! Happy!!
Ik had weer geen goede dag.
* Na 2 afleveringen doken we weer ons bedje in. Bentley kan zo lief kijken haha.
* ’s Avonds wilde ik wat dingen versieren in mijn nieuwe pugs agenda, en toen zag ik dit. Kapot :( Heb meteen de makers gemaild en ik heb al mail terug dat ik een nieuwe toegestuurd krijg! Super netjes.
* Smullen van een bakje watermeloen, jum jum. En vroeg naar bed.

Zaterdag 18/4
Week in foto's Za* Zaterdag werden we pas rond half 2 wakker. Ik heb de rust blijkbaar nodig. Die pijn elke keer is zo vermoeiend. We keken weer Orange is the new black.
* Een kusje voor lieve Bentley!! <3 Wat houd ik van dit mannentje, ik ben zo blij dat hij bij ons woont.
* En een kus voor jullie!!
Ik kreeg kort daarna weer een heftige aanval en om 7 uur ’s avonds gingen we weer het bedje in. Om 10 uur gingen we er even uit, even lopen met de mannen, wat eten en drinken en weer slapen.

Zondag 19/6
Week in foto's Zo* Pfoe, zondag waren we om half 1 wakker, papa bellen zodat die ons kan ophalen. Spullen pakken en op naar mijn ouders.
En rond 3 uur weer veel pijn en bij mijn ouders naar bed, even alleen met Haddock! We hebben niet echt geslapen maar wel gerust. Daarna lekker eten.
* En toen besloot ik lekker in bad te gaan, even ontspannend!

En nu tik ik dit artikel, ik voel mij ontzettend slecht, hopelijk morgen wat beter want Bentley moet ik om 10 uur naar de dierenarts brengen, die wordt gecastreerd en daarna ga ik naar een kennis haar pupjes fotograferen. En ’s avonds weer naar huis. Ik ga op tijd naar bed en dan maar hopen dat ik mij morgen een beetje oké voel.

Niet de beste week en ook niet echt boeiende foto’s haha, maar die heb ik bijna nooit 😉 Ik maak gewoon niet zoveel me lol.

Hoe was jullie week?

Liefs Amy

Artikelen afgelopen week:
Unboxing verjaardagsbox van Eko4petz
Mijn ervaring met… Primperan/Metoclopramide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge