Van mij af schrijven… (over wat mij bezighoud)

Ik heb de behoefte om even van mij af te schrijven en waar kan ik dat beter doen dan op mijn blog. Even geen onderwerp gericht artikel, nee gewoon lukraak van mij af schrijven over wat mij bezighoud.

Van mij afschrijvenHet is vandaag dinsdag (voor jullie woensdag) en de zon schijnt heerlijk mijn huisje binnen. Wanneer ik mijn gordijnen open doe en ik zie dat de zon schijnt dan voel ik mij meteen een stuk blijer, wanneer het grauw is buiten dan ben ik ook meteen wat downer. Het weer heeft dus duidelijk invloed op mijn psyche. Maar vandaag ben ik best blij, ondanks dat ik idioot veel pijn heb.

Die stomme nsk (nierdrain) ben ik echt goed zat. Gelukkig doet hij momenteel geen pijn en ging de wissel van de pleister zondag goed. Maar ik vergeet steeds vaker om de dagzak in mijn broek te proppen als ik naar buiten ga. Tot afgelopen maandag ging het elke keer goed en kwam ik er op tijd achter, maar maandag ging het dus ‘mis’.
Mama en ik gingen naar de dierenarts met Haddock (controle voor zijn oogje, helaas nog steeds niet beter maar wel verbeterd) en ik stap de auto uit en denk huh? sleep ik iets achter mij aan? Ja hoor!! De dagzak hing naast mijn broek, heel charmant. Gelukkig stond ik tussen auto’s in en heb ik daar de zak in mijn broek gepropt haha. Maar binnenkort gaat het mij gebeuren dat ik even het centrum in loop en die zak vergeet in mijn broek te doen.

Van mij afschrijven

Gisteren (maandag) heb ik bij de Kik een hele fijne joggingsbroek gekocht die er ook nog wel mee door kan als ‘normale’ broek. Zoals jullie wel weten heb ik weinig keus qua¬†broeken door die drain. Ik heb laatst wel bij de Primark een extra spijkerbroek gekocht in een maat groter zodat hij niet strak zit om mijn bovenbenen (dit kan niet vanwege die dagzak) en ik heb 3 boyfriend jeans, maar ik mis mijn high waist skinny jeans enorm en die kan ik niet aan, hij is te hoog dus de band drukt op mijn drain en ze zijn te strak waardoor ik de dagzak er niet in krijg en het ook niet fijn is met de dagzak want die kan zich niet vullen.

Mijn huishoudelijk hulp belde vanochtend dat ze de ziektewet in moet. Ohhh wat baal ik daarvan zeg, ik vind het voor haar ontzettend vervelend, maar ook voor mijzelf want ik heb een goede klik met haar en keek elke week weer uit naar haar komst. En nu ga ik elke keer een ander krijgen en dat vind ik ronduit gruwelijk vervelend en trek ik heel slecht psychisch. Ik ga dit ook nog aangeven bij de organisatie.
Hoop dat ze toch snel weer opknapt! Het is zo een ontzettend leuke lieve vrouw.

Wat vinden jullie eigenlijk van artikelen zoals deze? zouden jullie het leuk vinden als ik vaker gewoon lukraak van mij af schrijf? Laat het even weten!

Ik wens jullie een hele fijne dag!!
Liefs Amy

Volg je eemslife al op: Facebook || Twitter || Instagram || Bloglovin’ || Pinterest

10 thoughts on “Van mij af schrijven… (over wat mij bezighoud)

  1. Zijn vaak mijn favoriete artikelen, zowel bij mezelf als bij anderen. Balen van je hulp. Inderdaad voor haar, maar ook voor jou. Het is prettig als je een klik hebt met iemand. Ik mis spijkerbroeken ook zo enorm!

    1. Ja echt balen. Maar goed niks aan te doen, hopelijk knapt ze snel op.
      Ja echt i love skinny high waist broeken en ik heb er een aantal van de bershka die als gegoten zitten. Maar ja nu al 4 maanden geen lievelingsbroek meer kunnen dragen :(
      En gisteren was ik het echt zat die drain, de dagzak had los gelaten van de verbinding met de drain waardoor mijn hempje, shirt, vest en een stukje broek helemaal nat waren van de urine. AAAARGHHH Kon ik meteen een was gaan draaien wat ik al niet trok, en mijzelf wassen, en andere kleren aan doen. Ik heb lekker mijn pyjama aan getrokken en heb niks meer gedaan die dag haha.

  2. He lieverd, daar is zo’n blog toch ook voor? Even jouw hart luchten, even je ei kwijt aan jouw digitale vriendinnen/vrienden. Je bent niet de enige bij wie (zon)licht een grote invloed heeft. Ik ben zo blij dat het weer een beetje licht wordt en blijft buiten. Al is het koud, dat zonnetje doet goed. En die zak die misschien er buiten hangt? Ach, zomers hangen er bij mensen wel eens hele andere dingen buiten *lol*. Dikke knuffel Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge