Gezondheidsupdate || De nsk is eruit!!

Het is weer tijd voor een gezondheidsupdate, in de vorige gezondheidsupdate vertelde ik dat ik een belconsult met de uroloog had gehad en dat de nsk dicht mocht blijven en uiteindelijk eruit zou mogen. Dit zou ik in het rijnstate doen.
Vandaag vertel ik je hoe het verwijderen ging en hoe het nu gaat.
Wil je meer over mijn gezondheid lezen dan vind je -> hier <- alle artikelen.

 GezondheidsupdateZoals je in de titel wel hebt kunnen lezen, de nsk is eruit!!!
Maandag 11 april is hij eruit gehaald en wat ben ik blij dat hij eruit is zeg, ik kan weer douche in mijn eigen huisje, wanneer ik wil. Niet meer elke keer opletten met die slang en elke week de fixatiepleister wisselen. Heerlijk!

Het eruit halen ging prima. Ik dacht dat je hem er zo uit kon trekken maar dat kan dus niet, hoe dit zit weet ik niet. De verpleegkundige knipte de drain door en toen kon ze hem er wel uit trekken, dat voelde een beetje gek maar deed geen pijn. Ik ben verlost!!!

En ik mag niet klagen met hoe het nu gaat met mij, ik heb natuurlijk mijn goede en slechte dagen en momenten maar over het algemeen ben ik momenteel stabiel. Stabiel in de zin van dat ik niet achteruit ga. Ik zit beter in mijn vel door het fijne weer, de nsk die eruit is, de komst van Bentley, en de pijn is best te doen dankzij de morfine pleisters en natuurlijk doordat ik beter in mijn vel zit.

Mijn vaste hulp bij huishouden is ook weer beter en daar ben ik zo blij mee, heb haar best gemist, ze is zo vrolijk en het is echt een fijn moment.

GezondheidsupdateIk ben bij een info avond voor revalidatie geweest (bij het CIR), er waren 2 workshops waarbij je beeld kreeg van hoe hun behandeling er een beetje uit ziet, helaas kon ik de laatste workshop niet afmaken vanwege een heftige pijnaanval, maar ik word gebeld door hun en ik denk dat ik de intake ga doen voor revalidatie.
Zij werken met name met je psyche, ook word er fysiotherapie gegeven. Ben benieuwd of ik hier iets aan ga hebben en of ik ├╝berhaupt in aanmerking kom.

Kortom het gaat best goed, ik heb verder niks te melden maar wilde dit toch even kwijt aangezien ik zo blij ben dat de nsk eruit is!
Ik ben bezig met een uitgebreid artikel over de nsk en als je dat interessant vind houd eemslife dan in de gaten.
Tot de volgende gezondheidsupdate.

Heb je vragen, stel ze gerust!!

Liefs Amy

Volg je eemslife al op: Facebook || Twitter || Instagram || Bloglovin’ || Pinterest

4 thoughts on “Gezondheidsupdate || De nsk is eruit!!

    1. Hihi ik herken het met dat achterliggen. Ik volg ook te veel blogs. Ja doet mij zeker goed en Bentley is een topper!! Heerlijke 2 mopsjes bij elkaar, 2 mannen bij me <3

    1. Erg fijn!! Hopelijk komende maandag stabiel al gaat het op dit moment (vandaag) wat minder. Extra pijnstilling nodig maar de zon maakt veel goed en ik vertoef dan ook op m’n balkon met m’n honden in de zon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge